VÝSUVNÉ SKLENENÉ STENY

VETROLAM – AirFlex

Inovatívne krytie proti vetru AirFlex

Objavte kryt proti vetru Airflex pre jedinečný výhľad, ktorý dokonale spája bezpečnosť a zaručí panoramatický výhľad na okolie. Toto inovatívne riešenie zaistí, že vaša scenéria zostane nenarušená  bez ohrozenia bezpečnosti. Či už chcete jasný výhľad  alebo uprednostňujete bezpečnosť vo svojom priestore, Airflex vám zaručí dokonalú rovnováhu. 
 

 

Popredný výrobca hliníkových systémov s dlhoročnou tradíciou, pôsobiaci vo viac ako 90 krajinách s niekoľkými celostvetovými oceneniami.

AirFlex - Výsuvné sklenené steny

Pohyblivý zasklievací systém Airflex ponúka nerušený výhľad, chráni priestory pred vetrom, prachom, vodou a teplotnými zmenami. Airflex poskytuje flexibilné riešenia pre vnútorné a vonkajšie priestory.

Implementácia dverí

Implementácia dverí AirFlex spája estetiku a bezpečnosť bez narušenia estetiky.

Implementácia rohov

Poskytuje bezchybný vzhľad rohu s 90-stupňovým spojením.

Flexibilný mobilný modul

Airflex môže byť použitý v stabilnej alebo mobilnej konfigurácii.

Zámok na kľúč a QR kód

Špeciálne navrhnutý bezpečnostný zámok uľahčuje otváranie a zatváranie dverí hladko bez ohýbania.

AirFlex - Najlepší plot pre bazény!

Hľadáte unikátne oplotenie pre váš bazén? Rozlúčte sa s neprehľadnými stenami, ktoré narúšajú výhľad a kazia estetiku vášho okolia. AirFlex disponuje elegantnými hliníkovými nosníkmi, a tvorí ho bezpečnostné sklo, ktoré vás ochráni pred zlými poveternostnými podmienkami. Je uzamyketeľný, čím chráni vaše dieťa, alebo domáceho miláčika pred možnými neželanymi udalosťami.